Massage therapie

Massagetherapie

Stress, vermoeidheid, pijn, we kennen het allemaal.

Bij de een is de oorzaak een gejaagd leven en te weinig rust, bij de ander een leven met pijn en verdriet.

Het kan er toe leiden dat we ons slap en energieloos voelen of dat we spanning en fysieke pijn ervaren. Ons lichaam geeft aan dat het teveel is geweest. Ook al voelen we dat, we reageren helaas meestal te laat.

Inzicht door bewustwording is het kenmerk van de Massagetherapie.

Welke lichamelijke klachten er ook zijn, het zijn geen toevallige gebreken van het menselijk lichaam. Ze kunnen een uitdrukking zijn van wat er binnenin je leeft, bewust of onbewust.

Met Holos Massagetherapie is je lichaamswijsheid het uitgangspunt van de behandeling. Je lichamelijke inspanningen, ongemakken of ziektes worden gebruikt om als wegwijzer te fungeren, zodat het lichaam zelf kan gaan oplossen. Een proces waarbij de Massagetherapie helpt.

Tijdens de massage wordt er aandacht gegeven aan losgekomen gedachten en emoties. Zo kan een ontspannende massage overgaan, in een massage die therapeutische begeleiding nodig heeft.

Voor wie?

Holos Massagetherapie is geschikt voor alle leeftijden. Denk daarbij niet alleen aan klachten over spieren en gewrichten, maar ook aan ongemakken als hoofdpijn, stress, burn-out, slapeloosheid en bij rouwverwerking.

Het is een volwaardige therapievorm die uitstekend samengaat met de meeste gangbare medische behandelingen.

Ook de preventieve werking mag niet onvermeld blijven.
Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels ruimschoots aangetoond dat aanraking een belangrijke rol speelt in het welbevinden van de mens.
Het bevordert de gezondheid en verhoogt de kwaliteit van het leven.
Massagetherapie in ziekenhuizen blijkt een sneller herstel tot gevolg te hebben. Ook in verzorgingshuizen en zelfs hospices blijkt het een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn in de laatste periode van het leven.
Kortom, liefdevolle aanraking blijkt van fundamenteel belang voor de mens in alle facetten in het leven. En waar massage spieren ontspant en versoepelt, kan Massage-therapie bewustwording en inzicht geven.
Een behandeling duurt 75 minuten, de kosten bedragen 58 euro per uur (wijzigingen voorbehouden)

MVCare is aangesloten bij de verenigingen het Holos netwerk.